Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 27 september 2014

2de thema avond zorgtransities op 30 oktober

In juni hebben we de eerste thema-avond georganiseerd om leden en geïnteresseerden te informeren over wat de zorgtransities van landelijke overheid naar gemeenten betekenen voor de gemeente, de inwoners en de zorgverleners.

Omdat de beleidsstukken WMO en Jeugd(hulp) gemeente Noordenveld nu ter inzage liggen en deze in november in de raadscommissie komen leek het ons als bestuur van D66 Noordenveld zinvol om naar aanleiding van deze stukken wederom een thema-avond te organiseren.

Op donderdag 30 oktober aanstaande organiseren wij vanuit het bestuur van D66 Noordenveld opnieuw een thema avond over zorg en de transities. Ook dan zullen we zorgen voor stellingen die voor een levendige discussie zullen zorgen en ons een diepere inkijk geven in de ingewikkelde materie van de zorgtransities. Onze fractiespecialist zal aanwezig zijn evenals specialisten uit het veld en de gemeente.

Wij nodigen u van harte uit om bij deze thema avond aanwezig te zijn. Het vindt plaats vanaf 20 uur in de Brinkhof te Norg.

Namens het bestuur,

Voorzitter

Johan Sagel