Steun ons en help Nederland vooruit

Herman van der Roest

Kandidaat

40 jaar

Roden

Ondernemer voor de politiek

Herman van der Roest, geboren 21 maart 1978. Een mooie datum: 21 maart, of niet?

In mijn tweede levensjaar zijn wij naar Roden verhuist vanuit Groningen. Na mijn schooltijd heb ik een aantal jaren als constructie bankwerker/lasser gewerkt. Tien jaar geleden was ik daar wel klaar mee, en ben omgeschoold tot rijinstructeur. In 2009 is Van der Roest Rijopleidingen geboren, wat ondertussen uitgegroeid is naar een leuk bedrijf met vijf instructeurs. Naast mijn eigen bedrijf rij ik ook nog twee dagen in de week taxi. Hoofdzakelijk Wmo en ziekenvervoer.

Voor mij zijn dit de eerste verkiezingen als kandidaat voor de gemeenteraad. Ik wil graag de komende vier jaar mijn bijdrage leveren aan het voor de inwoners van  Noordenveld zo plezierig en leefbaar als mogelijk te maken en te houden. Ik ben mij er van bewust, dat alles niet haalbaar is, maar wil me graag ergens in vast te bijten en het hoogst haalbare er uit te halen. Het geeft mij energie om mij in te zetten voor de gemeente Noordenveld.

Mijn motivatie om me in te zetten voor D66 is dat de standpunten van D66 Noordenveld mij aanspreken. Ze sluiten goed aan bij mij als kleinschalige zelfstandige ondernemer. Daarnaast is D66 een leuke club mensen om mee samen te werken en in te zetten voor Noordenveld.